Kangaroe

Van Linda kreeg ik gisteren melding van een merkwaardige vorm van phishing betreffende deze site, gestuurd naar inschrijven@. Kennelijk hebben ze de site automatisch gecrawled. Mijn WordPress is in tegenstelling tot wat ze beweren niet verouderd (alleen het gebruikte thema is niet nieuw) en genoeg beveiligd. Het bedrijfje zit in India, waar vanuit notoire oplichters opereren. Hopelijk laten ze het hierbij, al dat onnodige e-mailverkeer.

Het hydroblok is vervangen, alsmede de manometer en de (on)nodige rubbers. Onmisbare beroepen. De boxen naast het scherm in de lobby doen het weer; toch gewoon de (software)instelling in de processor. Gaat de groeispurt uit mijn verhaal? Wie zit in de buidel van wie?

Ketellek

Slechte tijding kwam met het bericht dat er geen warm water was in de keuken, wat al gauw kon worden vastgesteld als een storing in de ketel door de weggevallen waterdruk, die veroorzaakt bleek door een lekkage in het hydroblok. De reparateur is na anderhalf uur ter plaatse en kondigt na onderzoek en rondbellen een flinke reparatie aan voor aanstaande donderdag in de middag. Dat moet dan maar. Tot dan is er geen warm water, omdat de druk er geheel af is gehaald.
Intussen de batterij van de zender van de gasklep vervangen en een spotje dat knipperde boven de oven, de brandmeldinstallatie getest, het rolgordijn op de deur van het gastenverblijf verhangen, waar een stop op moet, opdat de ruit niet tegen de planken aan de wand komt, nog wat snoeren van de tablets in de broodplanken gelijmd tegen loskomen en de raamlijsten in het nieuwe kantoor beter vastgezet. Nochtans het huis meester?

all that jazz…